24 Aralık 2012 Pazartesi

...

Kız kapıdan içeri girdiğinde 24 yaşının verdiği enerjiyi iş hukuku finaline harcamış olmanın  bıkkınlığı içindeydi.İstemeye istemeye geldiği  cafede tanıdık gözleri aradı ve bulması zaman almadı. Kalabalık masanın en ucuna oturdu hemen bir sigara yaktı. Kapalı alanlarda hala zehirlenebilinir dönemdi. Masadaki herkesi tanıyordu bir kişi hariç.Kumral kirli sakallı at hırsızı kılıklı herif selam bile vermemişti. Aptal dedi kız içinden sanki yiyeceğim diye uzattı daha sonraki yapacaklarını sanki bilir miş gibi.

En yakın arkadaşı tanıştırdı. Enişte beyin en yakın arkadaşıydı kendileri. Couple couple dedi yavşak enişte sırıtarak.1 -2 saate dördü kaldılar. Sinema yemek vs derken zamanın nasıl geçtiğini anlamadılar. 3 gün sonra birliktelerdi.
Çocuk fotografçılık eğitimi alıyordu. Ünlü bir yönetmenin oğluydu. Sanata eğilim genetikti. Kız biraz akıllı hukuk okuyan ama fotoğraf manyağı, yaşıtlarına göre fazla kitap okuyan başka bir deliydi.

Gel gitli şaşalı bol bol kızın üzüldüğü bir 4 yıl geçirdiler..O arada diğer çift arkadaşları evlendi. Bunlar bir kaç kez ayrıldı.Kız her defasında bir kaç kilo verip barıştıkları ilk hafta normale dönüp durdu. Olmuyordu ne kopabiliyorlar ne birlikte yapabiliyorlardı. Adam kızı düşünmeden edemiyor ama sadece o kız da ona yetmiyordu.. Kızdan 4 yaş büyüktü..

Bu gel gitlerin arasında bi sevişmenin ardından adam hunharca çekti bıçağını.Dayadı kızın boynuna oracıkta kesiverdi beyaz teninden görünen şah damarını.. Yataklar çarşaflar her yer az önce yapışan sexin kokusunun üzerine kırmızıya bulandı.. Ben dedi sadece seninle olamıyorum. Yetmiyor.. Sevişecek başka kadınlarda var.. Hiç bir bıçak bu kadar keskin olamazdı..Bu kadar can yakamaz bu kadar hızlı can alamazdı.. Ama bu da unutulacaktı..

Kız apar topar kalktı üzerindeki sperm kokusuyla giyindi hızlıca..
8 ay hiç görüşmediler.. Kız 8 kg verdi. Erkek 8 kg sperm harcadı..
------
Kız ince bedenine giydiği bol kıyaferlerle koşarak girdi kapıdan.. İşe kabul edilmişti..Hukuk mezunu bir metin yazarıydı o artık.Heyecanla masaya oturdu evveeet dedi bağırarak.Dudağındaki piercing dişlerine çarptı.. Masada onu heyecanla dinleyen yabancı bir çift gözü görmesi 2 saatini aldı..Merhaba -merhaba...

Tanıdığı diğer adamlara benzemiyordu.Kibar nazik düşünceli sürekli ona kendini iyi hissettiren inanılmaz bir adamdı. Kızın taşıdığı bıçak izini öyle güzel kamufle etmişti ki şah damarının yokluğunu hissetmiyordu kız 1. yılın sonunda.. Evlen benimle dedi o başka adam.. Sen benim hayatımın kadınısın.. Evet dediği gün ofise döndüğünde en sevdiği çiçeklerden oluşan 20 buketlik bir demet vardı masasında. Ve bir not ; 'seni düşünmediğim tek bir dakika geçmedi.Dön bana'. Mesaj şah damarından dı..Çiçekleri görmedi notu bir kez daha okumadı..
6 Ay sonra elindeki nikah yüzüğüne inanmıyordu.. Mutluydu..Mutlu ediyordu..
2 yıl herşey inanılmazdı.. Arada şah damarı aklına geldiğinde gözleri doluyor şah damarının olmadığını fark ediyor ama karşısındaki adama bakıp 10 dk da kendine geliyordu.. Bazen bir şarkıda bazen bir yolculukta geçirdikleri 4 yılı hatırlıyor ağlamanın eşik sınırını zorluyordu.

Evlilik yıldönümlerini kutladıkları tatilin 10 gün sonrasıydı.. O inanılmaz adam o kimseye benzemeyen başka adam uzun bir süredir aldatıyordu kızı sinsice.. Ne olduğunu  anlamadı. Tek celsede boşandılar. Bütün bu süreçte aklında olan tek şey şah damarıydı.

Boşandığı günün ertesinde dünyanın en soğuk memleketindeydi kız..Uçakta heyecandan ölmediğine sükür etti. Çünkü  cellat kızın o başka adamla evlenmesine dayanamayıp düğünden  1 ay sonra deniz aşırı bir kutup ülkesine taşınmıştı. Ünlü bir fotoğrafçıydı artık..

Aradan bir düğün- yıllar- bir boşanma -sayısız sevgili -sayısız sevişme geçmemişti..Hala aynı kahkahalar aynı susmadan konuşmalar aynı öpüşler aynı dokunuşlar aynı birbiri ile dalga geçen çiftti..
3 gün nasıl da geçmişti..

Kız bu akşam o 3 günü anlatırken ağlama ile gülme arasında gidip geldi hep en yakın arkadaşına .. Şu an dedi aklımda olan tek şey ona hala aşık oluşum.. Ne kocam tarafından aldatılmış olmak ne yeni boşanmış olmam umrumda değil..

Ben şah damarımla ölmek istiyorum..

Sonrası mı? Sonrası iyilik..

uzunbacaklibaba



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder